Foxy Lady 7 Gir Foxy Lady 7 Gir

Vi våger å påstå at vår by sykkel Foxy Lady er en av de mest fantastiske syklene for damer.
Foxy fremstår som retro-inspirert og fengende. Sykkelen er en fullt utstyrt by sykkel som venter på å gjøre pendlerveien litt morsommere.

Sykkelen har en klassisk ramme som minner om den nederlandske stilen. 
Step-thru rammen er lett, TIG-sveiset og håndbygget for pålitelighet og holdbarhet tur etter tur. Med stålrør og progressiv rammegeometri er den konstruert for en oppreist sittestilling, noe som gir en mykere og mer behagelig tur. Rygg og rumpe vil være takknemlig for ditt valg.

La Foxy Lady ta deg med på ditt neste eventyr!

Vekt: 15 Kg

Rammestørrelse : 44 Cm

Passer for deg som er mellom 145-180 cm.

Bella Retro Bella Retro

Vakker som navnet tilsier. 
Slank, elegant og med en perfekt geometri.
Bella er basert på italienske håndverker malerier fra midten av
50-tallet.
Med denne sykkelen vil du ikke gå ubemerket hen.

Bella er vår moderne utgave av den klassiske franske sykkelen. Den er populær blant både kvinner og menn. Den bærer preg av en stilig og funksjonell utforming enten du skal ut å handle bagetter og brie fra ditt lokale marked eller om du skal på en rask pendler tur tvers over byen. Vi mener dette er en av de beste syklene du finner når det kommer til utforming. Den er oppdatert med en lett, høykvalitets stål ramme. 
Bella er en praktisk og stilig sykkel som er like perfekt for pendlere i byen som for et landeveis eventyr.

La Bella gi deg din optimale bytur!

Vekt: 13,5Kg
Passer for deg som er mellom 160 og 187 cm.

Soho Retro Soho Retro

Soho sykkelen er minimalistisk og har et stilig design. 

Det er en veldig lett og rask sykkel hvor du med myke tråkk vil kunne cruise gjennom byen din. Den leveres ferdig konfigurert med en lett stålramme og aluminiums felger. Styret er formet slik at det tillater to posisjoner når du plasserer hendene der. Håndtakene er polstret med syntetisk lær og hånd mansjetter som gir en helhet samtidig som det gir en blanding av klassisk og moderne utseende. Et unikt design for deg som vil ha den reneste og stilfulle cafe raceren.  Den har pålitelige og enkle komponenter.

La Soho bringe deg frem med stil!

Vekt: 13,5 kg
Passer for deg som er mellom 170 og 187 cm.

New Yorker New Yorker

New Yorker er en by sykkel som er inspirert av formen og stilen til klassiske sykler. Godt utstyrt for urbane eventyr med diamant formede rammer og syv-trinns shimano gir gjør at syklene er laget for å vare. Designet med tanke på holdbarhet og den industrielle revolusjonen. New Yorker er håndbygget og har høy holdbarhet med den lette stålrammen som gjør at denne er klar for action.

Sykkelen kommer med Shimano syv-trinns Revoshift Grip Twist Shifter som er en industrileder. Med denne sykkelen kan du enkelt beseire bratte bakker med en enkel vridning på håndtaket for å skifte gir. Du skifter gir og bremser på styret på denne sykkelen, noe som gjør prosessen enkel og trygg. Du kan holde hendene der de trenger å være til enhver tid. Den progressive diamant rammegeometrien og det oppreiste styret oppfordrer til en behagelig og ergonomisk sittestilling. Dette er gunstig for ryggen din og gjør sykling over lange avstander enklere og mer behagelig. Som en hyllest til gamledager, kommer denne modellen med en elegant utformet kjede kasse, senter montert sidestøtte, forsterket bagasjebrett, retro bjelle, og bullet hodelykt.

La din New Yorker bringe deg trygt fram på din reise!

Vekt:15 kg

Passer for deg som er mellom 170-187 cm.

Portobello Fixie Portobello Fixie

Unik i sin kategori, fordi det er den første fixie sykkelen med buet ramme, laget av cr-mo stål noe som gjør den veldig lett. 

Utstyrt med en front brems (V-brems) og en bakre coaster brems, noe som gjør dette til en unik og eksklusiv modell verden over.

La Fixie bringe deg frem med stil, og nyt de misunnelige blikkene!

Passer for deg som er mellom 170 og 187 cm.