Din melding er sendt
En feil oppstod, meldingen ble ikke sendt.

Crazy Horse AS

Org nr: 915662307

Herreperveien 19B, 1709 Sarpsborg

E-post: info@crazyhorsebike.no

Mob: +47 93 63 95 86

Her kan du se hvordan du monterer din nye Crazy Horse Foxy lady.

Vi setter veldig pris på tilbakemeldinger om forbedringer, ris eller ros. Si også i fra om det er noen produkter du savner i nettbutikken vår. 

Er det feil på varer du har mottatt, er det viktig at du gir oss beskjed så snart som mulig.

Er du misfornøyd med en vare og ønsker å benytte deg av angreretten, ta kontakt med oss. 

 

Under kan du se oppsummering av våre kjøpsvilkår. 

For komplette kjøpsvilkår, vennligst se:

Kjøpsvilkår

Kjøpsvilkår

 

Generelt

Disse salgsbetingelsene gjelder for alle produkter som er solgt fra Crazy Horse AS sin nettside crazyhorsebike.no til forbrukeren. Salgsbetingelsene utgjør sammen med din bestilling, ordrebekreftelse og kvittering et samlet avtalegrunnlag for kjøpet så lenge ikke annet er skriftlig avtalt mellom partene.
Når du handler fra Crazy Horse AS sine nettsider tas det forbehold om at du har lest disse kjøpsbetingelser og at du er over 18 år.

Priser og levering

Prisene, som er oppgitt i nettbutikken, inkluderer merverdiavgift. Opplysninger om de totale kostnadene kjøperen skal betale, inklusive alle avgifter og leveringskostnader (frakt, porto, fakturagebyr med videre) samt spesifisering av de enkelte elementene i totalprisen, gis i bestillingsløsningen før bestillingen er foretatt og godkjent av kjøper. 

Avtaleinngåelse

Avtalen er bindende for begge parten når kjøperens bestilling er mottatt av selgeren.
Når selgeren har mottatt kjøperens bestilling, vil selgeren bekrefte ordren ved å sende en ordrebekreftelse til kjøperen.

Betaling

Selgeren kan kreve betaling for varen fra det tidspunkt den blir sendt fra selgeren til kjøperen. Dersom kjøperen bruker kredittkort eller debetkort ved betaling, vil Crazy Horse AS reservere kjøpesummen på kortet ved bestillingen i inntil 4 dager fra bestillingen.

Levering m.v.

Levering av varen fra selger til kjøperen skjer på den måte, på det sted og til det tidspunkt som er angitt i bestillingsløsningen i nettbutikken. Hvis ikke leveringstidspunkt fremgår av bestillingsløsningen, skal selger levere varen til kjøper innen rimelig tid.
Dersom varen blir skadet ved levering skal dette snarest meldes til selger og helst på ankomstdagen via e-post. Det er viktig at du gir en fullstendig melding til oss på eventuelle skader som er oppstått. Ser du at emballasjen er skadet ved leveringstidspunktet så må melde dette direkte til den som du kvitterer ut pakken av. De vil da fulle ut et skademeldingsskjema med deg.

Angrerett

Kjøperen kan angre kjøpet av varen etter angrerettlovens bestemmelser. Angrerett innebærer at kjøperen uten grunn kan returnere varen til selgeren selv om det ikke er noen mangel ved den og selv om den ikke er levert. Kjøperen må gi selger melding om bruk av angreretten innen 14 dager etter at varen, de foreskrevne opplysninger om angreretten og angrerettskjema er mottatt. Meldingen fra kjøper til selger om bruk av angreretten blir sendt med ordrebekreftelse/kvittering per e-post av selger og inneholder opplysninger om hvordan kjøperen vil returnere varen til selgeren. Ved bruk av angreretten må varen leveres tilbake til selgeren innen rimelig tid. Selgeren er forpliktet til å tilbakebetale hele kjøpesummen til kjøperen innen 14 dager fra den dag selgeren mottar varen eller henteseddel eller varen er stilt til selgerens rådighet. Kjøperen skal betale kostnadene for returforsendelsen. Varen må leveres tilbake til selgeren i tilnærmet samme stand og mengde som den var i da kjøperen mottok den. Kjøperen skal sende varen tilbake til selgeren i originalemballasjen.

Angrerettskjema finner du her:

Angrerettskjema

 

Reklamasjon

Dersom det foreligger en mangel ved varen, må kjøperen innen rimelig tid etter at han eller hun oppdaget den, gi selgeren melding om at han eller hun vil påberope seg mangelen. Meldingen til selgeren må være skriftlig per e-post.

Forbehold

Vi tar forbehold om at hendelser utenfor vår kontroll kan forhindre oss i å levere til avtalt tid og sted. Dersom en slik situasjon skulle oppstå vil vi så snart som mulig underrette kunden om dette. Vi tar forbehold om at en vare kan være utsolgt fra vårt lager selv om våre nettsider ikke opplyser om dette. Når det oppgis et tidspunkt for når en vare forventes å ankomme vårt lager er dette kun veiledende. Vi tar forbehold om at farger slik du ser det på din datamaskin kan avvike noe fra produktet i virkeligheten. Vi tar forbehold om skrivefeil på nettsidene og beregningsfeil som kan skje ved automatisk utregning av totalsum, porto etc.

Taushetsplikt

Alle kundeopplysninger håndteres med stor diskresjon og kommer under ingen vilkår til å spres videre til utenforstående.