Gotham Cargo Transportkasser

Våre trekasser er inspirert av de tradisjonelle og retropregede transportkassene og er en lojal partner å ha med seg på din sykkelvei. Kassene er designet for å være lette og stabile med den robuste utformingen av tre og aluminiums komponenter.
Gotham Cargo kassene er lette å tilpasse enhver sykkel. Aluminiums stengene monteres på forgaffelen ved hjelp av akselen på forhjulet, og en separat tykk aluminium brakett monteres på bremse hullet på gaffelen. Det spiller ingen rolle om sykkelen ikke har en front brems, men den må ha feste for bremser foran. Denne braketten er utformet for å bli bøyd for å tillate en liten justering, slik at lastekassen sitter helt horisontalt. Tresorten som brukes i Gotham Cargo kassene er populus alba fra Nord Hellas, et lett og værbestandig materiale som har blitt brukt til å produsere lastekasser i hundrevis av år.


Kassene lages i mange forskjellige fargekombinasjoner og du kan tilpasse din egen boks ved å velge farger som passer din stil og sykkel.
Hvis du ønsker kasser med egen logo, trykte tegninger eller slagord er vi behjelpelig med å tilpasse dine ønsker.
Kassene er svært enkle å montere på din sykkel og det medfølger selvfølgelig et kit til å feste kassene med. Dette settet inneholder aluminiums stenger, støttebrakett, skruer, muttere og bruksanvisning.
La en av Gotham Cargo kassene være med på ditt eventyr!